Peminat Cik Lya ~ tQ :)

wow...lunch date dengan NORA ELENA :)


hye semua..semalam gi niat nak gi ikea..fara ajak :) wit her sis :)

mang sesungguhnye aku teruja sangat la sebab dah lame kot impi nak gi..jeles orang dok kate sane bes :(



courth mammoth-ikea-senheng-balik :)

sampai ikea gi makan..aku teringin sangat nak makan meatball ikea yang dorang dok cite kengkonon sedap tu haaa....



akhirnye aku dapat makan gak :) sedap la gak :)

aku cakap aku lunch date ngan NORA ELENA kan kan kan????



eh nape NORA ELENA pakai tudung????lol...ni FARA ELENA laaaa....hihihi..ni la die nora elena saya :) cantik x???tak lame lagi die nak tunang tau..dilarang ngorat die ok :)



jalan2 ngan nora elena saya..tengok..nak beli baju untuk shooting tuuu..agagaggaa....

ok..nice to meet u nora elena a.k.a fara ! daaaa

2 comments:

SWEETSYAZA said...

uhuhuuuu fara elena pun ok la...haha

cik lya said...

@syaza : mang :)