Peminat Cik Lya ~ tQ :)

ade budak serang SATE SAMURI???

hye more to all of u :)

ari ni nak kongsi citer pasal jalan2 carik makan :)

ari tu teman sorang akak ni gi puchong..nak jumpe kawan kate nye..aku kan baik hati..haruslah aku gi teman..walau pon aku ngantok time tu sbb balik keje tros die ajak gi..ceit..aku tak suke keadaan kelam kabot nii...saba lya saba..

on the way nak ke puchong sangat la jammed sekali ok..sangat sangat..maklumlah..kan time oraang balik keje..padan muke la kan..nak sangat gi time tuuu...

lepas dari tol mane tah singgah jap kat hentian rehat AWAN BESAR..akak tu kate ade sate sedap kat situ..memang kebetulan la..aku kan mang kepingin benar makan sate..dari 2 bulan lepas lagi..**mata tutup,bibir cebik

singgah makan sate..SATE SAMURI..glemer ngan sate kajang nyeee...satu cucuk 60 sen...tak lah mahal sangat..boleh laa..**orang belanje haruslah cakap tak mahal agagaggaa



ramai orang berator nak beli time ni..tapi service die cepat..i loikeeee...:)
cepat je dapat order kite :)

ni dia sate kuuuu...




ayam 10 + daging 10 + perut 10 + 2 pinggan nasi impit + air tembikai = RM 26.60


hanya DUA orang makan oke..



memang nikmat seh..ayam dia isi semate2..kulit tak jumpee..!!!!tapi daging die ade liat2 sket laaa..kuah kacang die mang maveles...memang takkan lupe beb >.<




dah setel..berjaya gak kami menghabiskan walaupon tekak aku dah meraung tak leh nak masuk lagi dah..tapi sayang laa kan..takkan nak buang..nanti sate tu nanes =.=

dah setel ape lagi di tunggu???teroskan perjalanan anda :)

ok..jangan nak ikot!!!..jauh lagi ni..daaa

7 comments:

SWEETSYAZA said...

peh akak ni suka wat tajukk gempak2..huek3..ingatkan spe yg g dok serang....

sedapnya sate...teringin!

Aida Azryn said...

wow! nampak berselera! 0.0

cik lya said...

@syaza : haruslah gempak hahaha...baru la syaza nak jengok sini kan kan

cik lya said...

@aida: mang berselera laaa :)

Faraa Eiman's said...

not bad la harga dia (:

Cik Aish said...

waaa sedaappp.suka sate samuri!

cik myrha said...

awwwwwww...lapar pulak tgk sate ni.ngeee..