Peminat Cik Lya ~ tQ :)

temankan saya boleh tak tok :(


salam 1 malaysia untuk korang2 yang warganegara sahaja ok :)

dah makan semua??make sure makan dulu sebelom bace belog ni ok..

nak bagitau ni..aku nak balik perak malam ni ok..so sape sape nak teman kan aku balik jom la ramai ramai meriah kan kereta yang akan ku naiki ngan buyik bising korang :)

jom lah teman kan aku weyh...tapi rase nye bunyik anak anak yang akan aku bawak untuk BUDAK ni dah cukup bising kot...paham2 je la kan dik...kalau die berak merata rata aku buang die tepi jalan...padan muka huhuh..

ok lah..tu aje untuk ari ni..aku akan bercuti selama 4 hari tanpe me hapdet belog n status kat facebook aku ok :)

selamat pulang ke kampung..yahooooo..


8 comments:

kata kila said...

go go caiyok kakkkkk ekek

Raji and Yeen said...

woahhh hve fun kt sana hohoho

apik pehe said...

balik tu leklok..jangan laju sangat..dan jangan slow sangat..hehe

Nesa Wazir said...

take care cik lya ^^

cik lya said...

@kila : over ekkkk

cik lya said...

@raji n yeean : tengs dear :)

cik lya said...

@apik pehe : tengs dear :)

cik lya said...

@nesa : u too dear