Peminat Cik Lya ~ tQ :)

planning bile dah ujung minggu.

planning bile dah ujung minggu.selalu nye bagi korang korang yang sedang di lamun alam percintaan ni *betol ke ayat aku tu??...akan pack la time ujung2 minggu ni..tapi bagi2 orang orang yang single but NOT availabe macam aku ni mang bosan bile kat umah :) member semua keje..ape yang aku leh buat :

8.00am : tengok jam.eh,awal lagi..(sambung tido)
9.00am : tengok jam lagi.ermm..golek2 tido balik
11.30am: alamak..jap lagi ade jalan2 cari makan laa..mandi..basuh baju..kemas bilik..
12.10am : bukak tv3..layan JJCM,melodi,nona,then......
3.30pm : tido balik..tapi make sure time tu dah makan la.baru sedap tdo ahahahh



dah kul 12am..tak leh tido la plak sebab nye....gile kau..aku tido tak hengat siang tadi..haruslah mate ni segar bugar la kan...

amek fon..taip mesej.. " kak..jom p mcd nak..lepak..bosan arh "...

tet tet tet..." ok jom "



tengok tengok..wajah gumbira orang dapat kuwa jadi kelawar malam hahahah...


set ayam untuk aku..set naget untuk akk yang sudi menemani aku :)


tengok tu..bangga gile die dapat coke glass tu..kat umah aku dah berbijik2 dah..leh buat collection kat almari umah mak aku kot hahaha...

p/s : jangan jadi mcm aku..tengahari bute baru nak bangon mandi..moral tak baik tuuu hihihi

2 comments:

zacky ~786~ said...

aktiviti tido jer.. hehe

apik pehe said...

isk3..lepas makan..terus tido..bagun lak lewat..haishhh..hehehe