Peminat Cik Lya ~ tQ :)

kepulangan yang.......~

1/5/2011

~kepulangan aku dari kampung (e'eh lya dah ade kampung laaa :) )

kepulangan yang sangat sadis..nak nangis :(

ujan lebat gler~basah lenjun~harusla aku nak nangis :(


adik : akak,dah sampai ke??
aku : lom lagi.aku tersangkot kat hentian mane tah.ujan lebat gler!
adik : memori daun pisang la ni?kutip mane2 daun pisang buat payung.
aku : grrrr (aku ngah sejuk2 ni buat lawak plak)


haruslah aku rase nak nangis sebab takot sampai kat umah lambat sangat :(

dah sejuk2 haruslah rase terkucil 24jam..niat hati nak gi toilet kat RnR..mak aih..mcm nak masok pawagan dah die punyer panjang lebar nak berator..

=.= ...........pengalaman :)

1 comment:

Tqa said...

Pergh..!! Part ni la yang paling leceh, kalau nak kencing tapi ramai lah plak orang. argh! huhu