Peminat Cik Lya ~ tQ :)

become single world~

2/5/2011

~tarikh keramat aku dijandakan~ :D

leh plak gelak2 bile dah dijandakan ye~hebat kau~hahah~
nak cakap ape~hidop perlu diteroskan~tak leh nak sedih2 sangat sedangkan die???bahagia ngan hidop die~tak tau ape sebab~tengok2 relationship sudah di change means sudah diubah laaa~bahaya kalau aku dah mule nak skiping london~hahah~

bermula hidop sebagai seorang yang single n still available okey :)
so jangan dok tanye2 pasal my EX lagi ok
haruslah kene makan kaki bile ade yang tanye~

y ha??lately aku jadi ganas plak~dah bosan jadi pompuan yang lembot mebi :)
nak jadi like my sis~yoyoyoyo- keganasan terserlah n makim terserlah biler ngan boyfie nye huhu~



mane nak dapat novel ni???anybody knows????(rajinlah sangat aku nak menelaah novel segala ni kan)

6 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

sejak bile lak rajin bace novel bagai ni leya..jom jadik pompuan terganaz nak?pastu kite buat tutorial samesame..nak?dun lo0k at your status now..look forward ouke!fighting!

cik lya said...

@fza : yup..kte harusla berjuang...yeay!!!

Tqa said...

Keep your head on! Kuatkan semangat. Update blog banyak2, yep. Nanti i singgah lagi. hehe

Azhafizah[フィザ] said...

sangat perlu begitu!

kodok said...

yeps~

hepi. jgn sedih~!

cik lya said...

@tqa : tengs dear