Peminat Cik Lya ~ tQ :)

selamat hari mama ~

selamat hari mama~akak sayang mak~sampai hujung nyawa akak~terima kaseh sebab besar akak,adik,amar ngan penuh kasih sayang~sob sob sob~even kami nakal~even kami giler~tapi mak tetap yang terbaik~lebiu damn much mum~

30/4/2011~sambutan terawal hari mama yang kami adik beradik sambut.~pening pale pikir nak celebrate kat mane~pening pale memikir nak beli present ape untuk mak~macam orang gler aku ngan adik gi beli barang sorok2.takot terkantoi~pening pale nak pakai baju ape nati??(haruske??)





1/5/2011~semua orang cuti~sambot hari pekerja sedunia (perluker???)~pening pale lagi memikir nak celebrate kat mane~adik memang la nak makan tangan aku~nak gi tempat tade orang~kubo kot hahha~ONE WORLD RESTAURANT~finally~tempat yang cun~hadiah yang cun~lukisan yang cun~kek yang cun~kami suke sangat~tengs~

lastly~SELAMAT HARI MAMA untuk semua mama2 yang ade kat dunia ni :)

4 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

:"Happy mommy day untuk mommy leya!"

cik lya said...

@fiza : mak lya jawab "tq ye fiza" heee

zacky ~786~ said...

waa.. ~ so sweet :)

cik lya said...

@zacky : tengs yaw :)