Peminat Cik Lya ~ tQ :)

lawak ke tak ek???

hye u ol

that day..

ngah syok2 syok ber tweet2..

then nmpak satu status yang kelakar pade die tapi rasenye tak kelakar langsong kot

die femes..n mebi korang punye pujaan

tapi bile die mention buat status gitu

mcm tak syok la kan

tgk ni ermmmm






kan tak bes kan

btol tak lya cakap???

skang ni orang ngah susah hati..

mcm mane kalau orang luar bace..mesti dorang pikir kite ngah gelakkan dorang

mang mebi tade niat tapi kene fikir dulu kan seelom buat statement mcm tu

tak pe la

ni pengajaran ~

pade mangse2 tsunami kat jepun tu..

tabah menghadapi segala ujian dari NYA

kite hanya mampu berdoa ~

8 comments:

Nesa Wazir said...

em. x lawak.
dia x sengaje kot :(

SweetSyaza said...

nmpk mcm klaka tp kalo tgk blk mcm tak baik la....kesian jepun....

Tqa said...

Betul. Setuju sangat. bergurau xkena tempat la tuh. haih~

kesian org jepun. smoga mrk tabah.

cik lya said...

@nesa : mungkin laaa...erm

cik lya said...

@syaza : kesian dorng kan kan

cik lya said...

@tqa: hopefully :)

Amni said...

dia tak sengaja tu... mungkin sebab di orang terkenal.. tu yang semua orang pon quote kan kata-kata dia tu.. kalau dia orang biasa, memang orang takkan kisah nyer.. hiihi

Amni said...

dia tak sengaja tu... mungkin sebab di orang terkenal.. tu yang semua orang pon quote kan kata-kata dia tu.. kalau dia orang biasa, memang orang takkan kisah nyer.. hiihi