Peminat Cik Lya ~ tQ :)

singgah tengok menu (=

hye u ol

lunch hour :)

semua dah lunch ke??

lya tak sempat nak lunch :(

banyak keje sangat

tapi sempat plak nak hapdet belog ni hihih

bukan ape..nak show kat korang

menu2 yang mloyakan...

rasenye ni kat indonesia kot

sebab tengok tang list harga die..pakai rupiah ~

tapi tak sure lagi =.=

ter 'BAEK' punye menu..



pilih pilih~

16 comments:

Firdaus Kasim said...

kalo menu nie ada kt malaysia? saya bakar kedai tue.. haha

mrs Gee :) said...

adeh pny sakan menu nih.. mengong kan.. pasti bkn kat Msia..

cik lya said...

@fir : bukan la..ni kat indon rase nye

cik lya said...

@fir : bukan la..ni kat indon rase nye

munna said...

sekali makan ...25000 kena byr ....klu kat m'sia tak brpa hinggit agaknya

Nesa Wazir said...

adoii~~ @_@

~ Miss PIJAOSIX~ said...

kalau kat malsia org tak mkn da nih..hhiii

Syat0za said...

er.. takpalah.. saya dah kenyang :P

cik lya said...

@munna : tu la pasal..tapi juz 2rm je kot ngee~

cik lya said...

@nesa : nape nesa??teringin ke hihih

cik lya said...

@pija : mane tau kot kot ade yang mkn kan kan

cik lya said...

@zai : laa..baru nak banje..~juz for fun k dear

Syat0za said...

i know that :P

❤フィザAzhafizah said...

ewww..sangat nk muntah!

cik lya said...

@zai : ok :)

cik lya said...

@fiza : huhu..tau tak pe