Peminat Cik Lya ~ tQ :)

entry laju

hye u ol

pade korang yang slalu jengok belog hangus lya ni tengs sngt ok

BTW.lya tade mase la skang ni nak hapdet blog

n akceli lya ade banyak cerita nak kongsi ngan korang

blogger2 kesayangan lya kan

tai mase tak mengizinkan

memandangkan lya baru je pindah n tukar cuaca kat tempat lain

hihih..sori sangat.

pada korang korang yang dah singgah blog lya n komen2 tu jangan lupe

tinggalkan link url korang kat entry ni ok

yang sudah semestinye

lya amat amat amat merindui korang


n lagi satu.AMAR.adik kesayangan lya :)

ok korang.

esok lya hapdet pape yang lya nak kongsi tu ok

take care dear :)

tata~

5 comments:

SweetSyaza said...

akak tak rindu kita ker...sobs :'(
huhu
gurau je...

Nesa Wazir said...

lajunye entry ni cik lya..hehe~

rindu ni..hukhuk

cik lya said...

@syaza : rindu sangat2 tau dik :( sedih ni T_T

cik lya said...

@nesa : pkos kene laju.banyak keje :)

bunga said...

datang dari geng give shida si budak biru.