Peminat Cik Lya ~ tQ :)

Zivilia - Aishiteru



aku cintakan kau

cintakan kau sehingga ujung nyawa aku

walau kite jauh tapi hati kite selalu dekat

walau aku tau ko susah ngan aku

tapi kau tak pernah merungut

aku tau kau sayang aku

aku pon mcm tu gak :)

walau ape pon yang jadi

kau dan aku tak de sape yang boleh pisahkan

AISHITERU

aku cinta kau

i love u more than more wat did u say b4 it

~KHAIROL AZIAN~

3 comments:

saharinasaharudin said...

suke lagu ni.best ^___^

SweetSyaza said...

akk lya kuh sygggg....jom lah join GA kita...mana tau rezeki akk :)

TAYAR PANCIT said...

hai awak saye da join awak :) follow me back ok @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/officially-2011-formula-one-drivers.html