Peminat Cik Lya ~ tQ :)

:: MaTa PaLsU MuRaH MuRaH!!!! ::

SALAM ~

nak ajak gadis gadis kat luar ni singgah tengok page CANDY LENS SHOPPE yang cantik,menarik tertarik kau memang cantik!heeee ~ yang bagi aku menarik,murah,kualiti dan mesra ~

1. menarik :: selalu menawarkan pakej-pakej dan harga yang menarik.
2. murah :: kalau dah menarik dah tentunye murah murah.harga set bermula dari RM25.ade free gift lagi haaa.mane nak dapat??
3. kualiti :: mata palsu yang dijual sangat2 berkualiti ok
4. mesra :: owner nye sangat sangat mesra pelanggan ~ itu yang penting hahhaha

sekarang ni plak ade menawarkan set untuk CHRISTMAS MEGASALE PROMOTION ~ sangat2 berbaloi ok.contohnye ::




jangan lupe singgah tengok album2 yang menarik!





ehem ehem ~ tumpang lalu <3

9 comments:

sarah mohamad said...

Cantik nya budak ni heheheh

cik lya said...

haish..malu la hihihi

Azhafizah[フィザ] said...

nice lens..box tu cute kot!leya cantik pakai lens..^__^

Azhafizah[フィザ] said...

nice lens..box tu cute kot!leya cantik pakai lens..^__^

YNA said...

cantiknya mata :)

shara bunga said...

ni kaler ape? chantek

cik lya said...

@shara : ni jenis hybrid grey :) leh tgk kat album fb lya ye :) tq

cik lya said...

@fza : hehhehe tenkiu :)

cik lya said...

@ yna : jom jom..jadikan mata anda juge cantik