Peminat Cik Lya ~ tQ :)

Jalan Jalan Cari Makan l ct one forze cafe ~




salam~

hye..hari ni nak share kedai makan yang lain sikit dengan korang semua.
penat aku dengan dak fara survey tempat nak makan buke pose tau hahaha.
last last amek keputusan nak buke kat CT ONE FORZE CAFE,WANGSA MAJU ~

cafe ni sangat lain.selagi tak tibe mase untuk berbuka.dorang takkan hidang menu korang order.bile dah masuk waktu baru dorang hidang.kedai ni ade ciri2 muslimah tu..bukak tv pun channel astro OASIS ok.



tada...ni la kedai nye..kelainan nye cafe ni sebab berunsur kan ketenteraan :)
semua nye...termasuklah dengan dorang punye pelayan pon pakai shirt askar

"dah macam budak PLKN.cume plkn kaler biru.yang ni kaler ijau"

eh..awek askar ke ni??hahha bukan bukannn


latar belakang dari depan (betoi ke ayat aku tuh) ct one forze cafe ~


tengokkk..alas meja pon askar gak hadoiii ~


sempat posing sementara tunggu makanan sampai :)


menu pilihan : ayam percik perajurit ~


hidangan utama : nasi kerabu perajurit ~


set pilihan berbuka pose ~

1. nasi kerabu perajurit : 2 pinggan
2. ikan keli sambal : 2 ekor
3. ayam percik : 3 ketol
4. set tempe dengan tauhu
5. solok untuk fara :)
6. air 2 jenis

fara : air kaler biru (tak ingat ape name die.pelik!)
aku : vanilla chocolate smoothies :)




TOTAL : RM 41.00 :)

dah kenyang kan??bayar.blah.hahah
singgah jap gi wangsa walk.jalan jalan saje.nak tengok baju tapi semua jual baju raye.baju kurung.aku takmau.aku dah ade ok!


las las singgah each a cup beli air bubble : peppermint oreo + pearl : RM5.10 ~


jalan jalan lagi.uwaaa.aku suke kedai ni.banyak jual patongg..aku ade beli tau..

tadaaa...

:)

comel kan?? adik aku kate yang baju belang2 tu macam muke aku??grrrr.

kbai~

9 comments:

apik pehe said...

hahaha..pergi wangsa walk tak ajak apik pon..pok pale kang..hehehe

zacky786 said...

woo. mkn2.. 6_^

Cik Penulis said...

Wah. Bestnye. Nanti nak try gi sana. Harga makan pun berbaloi je.

Kak leeya! NAK NAK patung satu!

cikcimi said...

sedap tak leeya makanan nye?

cik lya said...

@apik : lol..mane nak tau apik nak ikut huhuhu

cik lya said...

@zacky : sedap sedap :)

cik lya said...

@tqa : mang berbaloi..sedap..nah amik gambar ni hihih

cik lya said...

@cikcimi : sedap gak la..boleh la..huhu..tapi tak de beze sangat ngan makan kat tempat lain..yang lainnye tempat die unik tu jee

Lisa N.Yusof said...

sedapnye nasi kerabu! naaaaak.