Peminat Cik Lya ~ tQ :)

Jalan Jalan Cari Makan l Box Office Cafe

salam ~

ari ni nak share JJCM untuk destinasi yang lain pulak :)

tade niat langsong nak berbuka kat luar sebenarnye tapi fara tetibe kate nak tengok kebaya nyonya kat wangsa walk mall..so aku kan teman setia..harus lah teman hihih...

mulenye niat nak makan kat mango's chilli..tapi bapak semua meja kene reserved..arhh..baru pukul 6.30pm tapi semua kalut nak reserved tempat..huh!!!tak tercapai akalmu sungguh !

boleh dikate kan semua cafe kene reserved..sakit hati betol..

aku : nak makan kat mane ni??
fara : atas la.
aku : box office??
fara : (hanggok pale tande setuju huhu)
aku : cepat cepat!nanti tempat tade.!!

nasib ade kosong.tak ramai yang reserved tempat kat situ.
so disitu la destinasi kite untuk Jalan Jalan Cari Makan kite kali ni ok :)

BOX OFFICE CAFE,WANGSA WALK MALL (new opening)


sampai.duduk.amik gambar!wajib tuuuu



buku menu :) nampak tak name cafe disitu??jadi aku tak tipu ok :)


banyak menu dia yang sedap2.tak tau nak order yang mane huh!~


sunnah nabi : kurma 4 ketoi..kurma murah nih.keras!


air pilihan aku : double fresh orange ~ RM 5.90


air pilihan fara : cham ice ~ RM 3.50


side menu fara : mushroom soup ~ RM 4.90

~sangat sedap..mushroom die pon berketoi2 banyak nye...perhh..


pembuka selera fara : tomyam seafood beehun ~ RM 7.90


mercik2 air liur nak sejuk kan tuuu..hihih
tomyam die sangat sangat sangat sedap.perhhh..tiga kali sangat disitu.
paham2 la macam mane kesedapan die tu yep :)


haaa ni dia aku punye : curry noodle ~ RM 7.90


propa je ni..!!hahaha


mee kari die pon terbaek dari ladang tuuuu...kaw punyeee..


burp..!!alhamdulillah...


jangan salah anggap ok.
kami bukan kat cafe tadi.


sementara tunggu air bubble sempat snap lagi tu hahaha..


ce teka kat mane ni hahahaha...

ok..kesimpulan nye sangat sedap ok..mee die pakai mangkok besar giler.boleh makan untuk 2 orang punye tau :)..nescaya korang tak nyesal..cewaaahhh..pomot..ahhaa

tak amik gambar resit laaa...tak pe la..korang tade keje kan??kire la sendirik ok hehe..

salam ramadhan n salam aidilfitri semua ~

5 comments:

apik pehe said...

hehehe...sedapnyer..nak jugak..

apik pergi cars2 kat mid..duk depan skali..lewat masok..

yg smurf pulak lewat 30 minit..hahaha

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

best ea? wah..menarik nie =)

Cik Penulis said...

WAAA...sedapnye. 2 menu tu feberet iqa! :D

Nesa Wazir said...

wah seronoknye cik lya~ :D

SWEETSYAZA said...

wahhh nak teraii ler...