Peminat Cik Lya ~ tQ :)

lebih baik beli sendiri..banyak beza nye

semekom semua..selamat pagi~

semua dah sarapan ke??dah minum pagi??bekpes aku ari ni simple..mee goreng ngan rendang kerang..simple kan kan ngee~minum plak air sejuk =.= ....ok la tu bese la kan orang bujang..aku kan anak dara paling rajin...heheheh,,,

skang ni nak share story ngan korang..ari tu ade lah jalan jalan cuci mate gi uptown danau :) aku ngan member tawaf satu uptown tu..selagi tak penat la senang cerite..memula jalan nampak handbag lawo..

aku : cantik lah fara..ni bape??
man: tu rm35 leh kurang lagi.kite bagi rm30 je
aku : haaa..cantik la fara..same mcm kat facebook..yang jual on9 tuh..kat sini lagi murah kot
fara: aah laaa..yang ni yang ni..beza sepuloh hinggit tau..
aku : aah..ape lagi..
fara : jom la kite jalan lagi..kot2 ade yang lagi murah cantik2 lagi..
aku : ok :)

aku nampak leather jacket..semua kaler itam..jalan lagi nampak lagi..jalan lagi nampak lagi..hadoi..bosan aku tengok..pegang kain die..panas kot..nampak cantik tapi bile nak pakai rase mcm malu la plak hihii....mcm vogue sangat..kalau ade kete tak pe lah gak nak melaram sakan..cehhh..jalan lagi sebab aku tak jumpe dress yang aku nak lagi..semua cantik2 tapi tak menepati citarase :)

tertoleh kat satu kedai ni...

aku : eh fara,ni mcm skirt yang aku nak beli kat facebook tu.
fara: aku rase macam ade tengok petang tadi
(fara mang suke rase rase)
aku : kak..ni bape?
girl : rm45..kurang lagi rm40
aku : lagi murah lah fara kat sini huhu



jangan la nak tilik sangat model ni..bukan aku pon..ni la skirt yang aku cakap tu..on9 mahal kot..kat uptown murah lagi..tapi aku tak beli pon hehehe..aku beli mcm tu gak..seakan2 tapi kaler kuning DOT DOT..:)..gambar tak dapat disertakan atas sebab model tu demand tinggi sangat heeheh..nex time ok :)

dah tawaf satu uptown tu..dapat lah dress yang aku cari :) member aku pon dapat ape yang die nak :) puas hati ok :) then member aku belanje makan kotiau kerang :) nice beb..tengs dear :)

6 comments:

HonEyBuNNy said...

betul tu....

ila dulu suka beli on9...then bila tahu harga sebenar kt luar...arghhh menjerit2 sebab beza banyak la...

menyesal ade...heheh

AiDa AzRyN said...

aida baru je pas makan.. hehe! :P

aLya maNip said...

nak jugak jalan2 up town n suppin2..hehe

cik lya said...

@ila : aah...naseb baek tak terjebak :(

cik lya said...

@aida : burpp..kenyanggg heee

cik lya said...

@alya : tak pernah gi ke alya??