Peminat Cik Lya ~ tQ :)

gud word for leya :)

hye semua..betolkan kolar baju masing2 ye..yang tak kolar betolkan la ape yang patot :) aku nak cakap ni..beri perhatian semua...





nampak tak coklat kat atas tu??cantik x??akceli aku baru terima pagi tadi..order pon las las minit je..tengs nak ucapkan kat KAK RIN yang sporting layan kerenah aku nak yang mcm tu nak yang mcm ni :)ni for sure la untuk somebody yang aku sayang..takkan la nak bagi kat korang sesaje kot..nak bagi boleh tapi leh ke terima perkataan tuuuuu...heee...

pada sesape yang nak order coklat sedap mcm aku ni ha leh je gi belog KAK RIN or FACEBOOK nye :) bukan sekadar coklat ok..(mcm iklan chicken rice shop plk)

2 comments:

Mrs. Rinne said...

thanks a lot Aleya order dgn kak rin (Happy Choc's)....kalo sedap nnt blh order lg ye.... ;)

cik lya said...

@kakrin : welkem dearv :)