Peminat Cik Lya ~ tQ :)

yeay..today is my besday :)


hye reader's

teruja sangat time nak taip entry ni..

tosay is my besday tau.

dah 2 ari tak jengah fb ngan blog.

ade hal sket.

yang tak dpt dielakkan tu..

so skang ni dah leh on.

tengok kat fb punye lah ramai orang wish besday.

so sweet rite :)

sms wishes pon tak kurang hebat gak tau.

baru la lya sedar yang lya ni rupe2 nye ramai gak member.

sebelom ni tak nmpak hihi..

tapi ade gak dr orang yang lya harap2kan wish tak wish2 lagi.

mebi dorang bz or tade kredit or wateva la..**saje nak sedapkan ati :)

so epy today even tak celebrate pon :(

hahaha..suke suke suke..

tapi yang sedih skang ni.

lya tak dpt na celebrate besday ngan cik abg lya.

uwaaaa...

die kene keje..

terpakse la terima ngan redha :(

tapi pape pon " tengs abg 4 ur wishes.love u dem much! "

untuk korang lya nak ucapkan

" hepi new year "

gud luck n bina azam yang terbaik dr kalangan yang terbaik :)

amin..

bai~

8 comments:

Rara Farah said...

happy birthday lolink..smoga bhagia slalu k

anis aniesa said...

hapy besday kak liya!!
semoga panjang umur dan dimurahkan rezki..=)

aLya said...

hepy beday cik lya syang..may ALLAH bless u n ur journey dear :)

cik lya said...

@rara : tengs lalink mucuk! hihi

cik lya said...

@rara : tengs lalink mucuk! hihi

cik lya said...

@anis : tengs dear anis..prezen akk mane hihih

cik lya said...

@alya : tengs dear lya :)

✿ CikCimi said...

hepi birthday dear !
semoga panjang umur dan murah rezeki.
:)