Peminat Cik Lya ~ tQ :)

500 BLOG..!

hye.

bile tengok entry kompom korang tau ape yang lya try nak sampaikan ni kan

ye...!pandai pon



segmen yang dianjurkan oleh ABG BEN

bio diri lya :

~ sorang gadis semasa yang memerlukan seseorang untuk jadi benteng dlm idop.

~ gadis berusia 25 tahun yang sudah rase diri patot mendirikan rumah tangga :)

~ seorang yang ceria..peramah..sensitif kadang2..

~ suka kan coklat :)

~ suka kan kedamaian laut..pntai yang sepoi2 bahasa

~ sayangkan family :)

tu jela rase nye..no idea hihih

sbb nape lya nak ade blog :

~ sebab ramai kawan.

~ blog ni diari lya.kisah suka dan duka

~ kongsi pengalaman.

~ banyak dapat blajar bende baru dr blogger laen

~ suke sesuatu yang advance dr orang lain :)

~ n get more BE hihih :)

pada sape2 nak join leh klik banner kat atas ok.

kalau ade salah silap..tlg tunjukkan..saya budak baru dlm dunia blogger ni :)

bai~

4 comments:

FarhanaFabulous said...

da amek banner yg kiut tu...wee...

cik lya said...

@ana : tengs dear :)

Myra Ayreen said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

me one of thiss segmen .. hehe
datang jenguk dan bace ..

hit me back babe ...

apisv2 said...

mengunjungi, mengkomen dan menggegarkan blog anda dari blog abg ben!
nice blog;)
blog apisv2©