Peminat Cik Lya ~ tQ :)

.powerMAN by MALAKOFF..:)

hye reader's..

sehat?cane?dah kenyang ke?dah sengkak pewot tu x?

baik stop skang.hulur sket kat orang yang masih kosong lagi ni hee

kat sini lya nak share cte pasal aktiviti weekend lya ari tu.

mang panas!mang sengal pale!mang pening pale!

TAPI..

sonok sangat..sangat fun..epi..

tengok gambar je la ea..hee



b4 kuwa umah.dah lame kai ni tak bau sport shoes huhuh..

oke!mule.jejak kami ke stadium MPM.




gelap lagi kan?bukan mlm dlm sekitar jam 5.30 pagi.



i'm n eyta.



eyta n kak eina

kami pergi ber 5..nabila,mira,kak eina,eyta n lya :) eh mane lagi sorang?mane nabila??



START..untuk dorang berjalan kaki dulu b4 berbasikal :)



tibe di destinasi tempat yang ditugaskan.

tengok!!care kami.dah macam polis trafik yang tegar..hahaha



yehaa...peserta yang ke 5 berjaya ke garisan penamat.slow down slow down.



wah!kul 11 matahari dah mule naek!!!!panassss!!!!plssss

tengok!betapa bahang nye.bayang2 nmpak jelas!



kul 1.30 petang.dah penat!lepak..**mcm ktorang plak yang berbasikal hahaha



sekitar jam 2 petang.bahangnye ku terase..wahhh hehehe

oke.dah kemas2 barang sume.duduk setempat sume.

time nak amek duet.suke suke suke.sume senyom lebarrrr.

oke.muke tensen kak eina sangat terserlah.

SEBAB..

die je name tak dipanggil lagi.duet tak dpt lagi.hahhah.jom balik kak jom hahah..**bengang je die



sementara nak tunggu duet kak eina,snap pix lagi.



transaction 8 no 2 ok.

bye~

slamat ari raye aji :)

2 comments:

lagi belajar ngeblog said...

hallo
assllmkm,,salam kenal

cik lya said...

@lagi belajar ngeblog :
salam...salam kenal jugeeee..:)