Peminat Cik Lya ~ tQ :)

hai kawan-kawan..listen here..

hye kawan2.

sori sbb ya dah lame tak jengok blog2 korang

tak kire la

ade yang baru jadi folower lya.

ade yang drop comment kat entry lya.

ade yang say hi kat kotak jerit lya.

tapi lya tak sempat nak terjah korang balik

sori sangat

bukan salah lya tau.

slh kan celcom brodben ni ha

die slalu buat trouble memalam

bile tibe siang die ok.laju!

tapi lya tak leh nak on siang la kwn2

sbb lya kene gi keje.nak cari duet nak kawen **gediknye..ank sape niii???????????

so,hope korang semua paham ye..

bukan lya sombong!tak oke.

lya sangat ramah mesra alam oke.

tak caye???tanye sama itu hud hud

hhahaha

tanye same pika..aimi..shara..

i mang sweet hahaha

tak pe..ahad ni lya free..lya leh p terjah korang semua..

dun wori ok..

so,tunggu kunjungan lya pagi ahad

hah!dah tu??tak reti2 nak sediakan ape patot ke??

jus sirap ke..kentaki chop ke..hehehe

lya nak say tengs kat sape yang baru jadi folower lya

{ nati lya folow korang ok!}

yang drop komen tu

{nati lya komen entry korang :)}

ade banyak lagi nak tulis ni..tapi tunggu weekend ni je la hihi

~lya sayang korang semua~

mish yuuuu~~~lebiu~~~

tata ~

2 comments:

PinQib said...

slmat bekerja

cik lya said...

@pinqib : tq lil sis :)