Peminat Cik Lya ~ tQ :)

malu tak terkata...


hello reader..!

ari ni lya sangat sedih T___T

gambar hiasan kat atas tu pon tau betapa besar ke MALU an lya tau

bukan pasal keje mahupon hal peribadi ok

hal ni jadi kat tempat keje gak la..

time nak balik..semua berebut2 nak balik cepat..

phm2 je le..ujan..lebat sngt tau..

mane yang naek moto kompom kelam kabot..

mane nak punch card lagi..nak pakai sandal lagi..aduhai..cukup leceh!

time lya punch card >>

kak ija : mila mane mila??

lya : kat dlm lagi kot..tah tak tau


lya tros meluru kuwa dr situ dengan berkaki ayam...

baru selangkah je kaki jejak ke luar..

GEDEBUKKK!!

**buah nangke ke cempedak yang jatuh??
lya jatuh..terduduk ok!

semua orang gelak T______T

sangat maluuuu...

rase malu tu smpai rase mcm tak nak p keje esok T___T

ade orang cakap ;

"awak nampak kiut biler jatuh tadi"

????

ok..lya tipu anda...

esok mesti dorang sambong gelak lagi uwaaaa...:(

nak nangis jap

T_____________T

bai

8 comments:

Khumaera Ismail said...

adui..sakitnye jatuh..hati2 len kali..

Balqis said...

adududududu.. ('_')

hamzah ian said...

waaaa

.s.o.f.i.a. said...

jap jap, nak gelak........ ha ha ha ha ha ha ha ha........

ala, semua orang pernah jatuh...... even jaclyn victor pun penah tersembam, LIVE performance lagi.... so kalau kengkawan gelak, cakap kat diaorang AKU TENGAH TRY TIRU GAYA JATUH JAC..... KORANG AGAK2 JADI TAK AKU BUAT SEMALAM???? KALAU TAK JADI AKU NAK BUAT LAGI PETANG KARANG..... =)

cik lya said...

@khumaera
>>tu la..kelam kabot sangat...huhu

cik lya said...

@balqis
>> tak saket..tapi maluuu :(

cik lya said...

@hamzah ian
>> hah!nape??nak gelakkan aku le tu

cik lya said...

@sofia
>> tak pikir ape dah...malu sngat hahaha