Peminat Cik Lya ~ tQ :)

COWBOYS n ALIENS l bukan review..



semalam bersamaan dengan 10/8/2011 #saje nak bagitau haha
ade jemputan khas dari nuff a.k.a dapat tiket wayang free a.k.a tayangan perdana
movie kat atas nun haa.. COWBOY n ALIEN
even tajuk die tak bape nak menarik tapi bes je cite die cume komen encik syg aku
" ok la cite tu cume tak banyak action laa..tak bes la mcm tu "
haish..banyak songeh plak.dah la dapat free tiket.
untung2 cik mimi kite nak bagi sesaje je tiket tu tau.

sebelom gi amek tiket kat TGV KLCC.
kitorang gi carik tempat nak melantak dulu laa...bukan kebulur laa..
tapi kan bulan poce ni.orang kate tak baik melengah2 kan time buke kan kan kan..#cepat hangguk pale tuu!

pusing punye pusing encik syg aku kate tempat ni bes.feveret die katenye laa..aku ikut je laa..
aku ni kan awek yang under control hahaha..so,tade hal la nak makan kat mane pon.
untung awak tau encik hahaha

belek punye belek menu huh!!banyak betol menu..tak tau nak makan yang mane satu kott..!
n de then aku pilih nih...

.
.
.
.
.
.
.
.
v

kiri aku punye : banana milkshake #nyum nyum sedap woooo
encik syg punye : chocolate milkshake #boleh tahan laaa hihih

untuk pembuka selera di bulan poce time tu aku pilih..
beef kuetiaw # eh,ye ke name die tu?

dah makan baru teringat nak snap gambar haha..
cepat2...

dia : tengok...eee...syg ni kemas2 la sikit..tangan tak seni langsong laa..bersepah!
aku : hey...!!&*&@)*#!)@_+

dia yang kemaskan untuk aku.tangan BERSENI la konon macam ni??ceit!


ni menu pilihan encik syg aku..hahah..berlinang kuah nyee..
eh..ape name menu die eik..nasi laa..kantonese style..hihi #lupeee


eh..aku ngan sape ni??

orang yang teman aku sepanjang semalam

encik muhammad zikri arshad
a.k.a
encik keyyi
a.k.a
abang mate mate lens
a.k.a
MY SAYANGGGGG hihih

ok..habes dah cite ! tentiu again kat cik mimi bagi tiket free tu dengan bantuan cik yuyu.
nex time boleh bagi lagik hehehe..

sekian~

9 comments:

Eyka said...

sedappppnyerrr banana milk shake dy..-.-

#ok laprrrrrrrrrrr! grrrrrrrr! haha:P

kbai :)

Aida Azryn said...

wow. makanan tu! 0.0

hamzah ian said...

lapar lapar

cik lya said...

@eyka : mang sedap giloss!!!

cik lya said...

@aida : nape nape..nak lettew

cik lya said...

@mejah : ko tu mang senantiase lapa ajeee

shida'R said...

amboi aka syg yer..hehee :P

Cik Penulis said...

Wah! hehe

cik lya said...

@shida : hehhe..maluuu