Peminat Cik Lya ~ tQ :)

DUNIA MASAKAN LYA ~

wah...tajuk kemain lagi..nak chef ke hape kau ni lya hahaha...

mak : cane ngan kotiau goreng akak?jadi ke?
aku : sedap sedap...leh kawen dah mak..hahaha
mak : setakat kotiau goreng je la.takkan nak bagi laki melantak itu je..
aku :%$#@&(&&%)(@# (salah ke?? =.=)

boleh la tu..memula kan..ini tidak adil..

aku : ahhh..adik aku buat kek batik...
fara : pandai adik ko buat..
aku : adik aku kan bakery (eh ye ke tu)
fara : ko tu memang.!

salah lagi :(




ni kek batik adik aku.mcm sedap tapi tak try lagi.kot gambar je yang cun hahahha.
tapi ok ape..aku dah pandai masak sikit sikit.even tak semua masakan aku tau..tapi aku suke main masak masak..sonok kalau orang puji sedap ape yang aku masak #ade ke yang puji??ceh...





ok kan kotiau aku..sedap au

ade banyak lagi makanan yang aku masak tapi malas nak show room kat sini..

nanti ramai plak yang offer suh aku masak kat kenduri umah dorang

#kbai

5 comments:

munna said...

klu kita masak ...lepas tu org puji mmg kembang kempis hidung... tambah smgt nak cuba resepi lain pula

✿ cikcimi said...

tolong masakan lunch tuh sok. :P

said...

lapanye tengok makanan tu! huhu


XD

adan said...

lobak dieeeeee...

Nesa Wazir said...

tgk je tau dah sdp pye nih!! ;D