Peminat Cik Lya ~ tQ :)

tawaf satu KL tapi tetap puas hati :)

hello semua..udah makan ke???

nak cite ni..ehem ehem..:)

semalam teman fara amek member lame kitorang kat kl sentral..baru mai dari penang..ade intebiu kate nye..bukan intebiu keje tau..intebiu nak naek kapal US..hohohoh..member aku nak follow hubby die gi oversea lol..honeymoon atas kapal kot ehehe.. *honeymoon kali kedua pas dapat baby boy die setahun yang lalu (darren) hihihi

leh plak sesat nak p carikan hotel untuk die ni ha..tawaf satu kl..hahha..sampai jupe tol..naseb kat kaunter tu ade tulis TOL FREE..laju ahh jalan ape g..hohoho...

rindu sangat oooo kat ANNE :) dah lame tak jupe since kitorang abes study n masing2 sebok nan keje masing2..lagi pon die dah ade baby lagi payah..hihi

pusing punye pusing..fara suggest kan DE PALMA HOTEL kat ampang nun..harga leh tahan..lobby cantik...



anne kene ngorat ke tu???hihi *register nak check in laaa


tengok..bilik die tersangat huh...



nampak tak anne kt belakang tu..maintain mcm bujang je kan kan :)



fara : harga tak berbaloi ngan bilik ni laaa
aku : ye lah..tv pon lagi cantik tv umah aku
anne: eh ape ni..*plastik straw air kotak melekat kat tapak kaki..nampak sangat tak vakum..
bilik air pon dah UZUR!!
fara : eee...tak bes la bilik ni
anne: eh..ko jangan nak komplen..ko yang cadangkan otel ni..cakap banyak

(hahahhaha)




nway sempat lagi la aku meng "expose" kan diri aku..nampak sangat kat toilet..*ade gayung hahaha..

pas makan2..gi downtown cheras..then anto aku balik..tak tau ape jadi kat dorang..hopefully tak sesat nak ke hotel hihih :)

1 comment:

Azhafizah[フィザ] said...

homaiii..dah lame tak bercuticuti ni..sonok?