Peminat Cik Lya ~ tQ :)

voucher percuma COOL BLOG :) COOL BLOG promotion!!!!

semekom.

kceli nak balik kerja dah ni..tapi saje aku nak buat amal n nak buat baik ngan korang..nk bagi free voucher COOL BLOG kat korang..

BUT......

cume free topping tau..paham x topping tu ape??bukan topeng ok..hihihi..

kalau korang nak korang leh print voucher ni ok :)

kasi senyom sket :)







tak kesah nak print ber kaler ke itam putih ke semua diterima tau :) tapi kalau korang rase lagi menarik korang print kaler maler la..kot kot la orang tu nak bagi free yang lain lain heee...

pada korang yang obses giler ngan COOL BLOG sila ambik ok..tapi bagi aku better beli EACH A CUP lagi puas kot..

selamat membeli :) tata..~

6 comments:

bantalbucuk said...

wah..sedapnya cool blog..!! paling suka honey dew dia..sedap...~ hehe

Azhafizah[フィザ] said...

besh ke leya?mcm menarik je.teringinn

Nesa Wazir said...

kat tmpat nesa xde mende ni T_T

cik lya said...

@ecar : sedap ke honey dew??ramai org suke..lya tak pernah try lagi lol

cik lya said...

@fiza: memang sedap sayang :)

cik lya said...

@nesa : lol yeke :(