Peminat Cik Lya ~ tQ :)

happy teacher's day :)


hye again...
hari tu kan kite dah celebrate hari ibu ngan mak kite kan???then tak lame lagi kite akan celebrate untuk hari guru plak..ye la aku ni mane nak ade guru sekarang...BOS aku la guru skang ni :)..tapi time dulu time tadika ke time skolah rendah mang sronok je celebrate hari guru ni kan..mcm si amar tu excited je nak bagi cikgu die hadiah la ape la..yang paling excited membeli ibuku yang tercinta la kan..itu yang harus!!!hiihi...
erm..nex week teacher's day kan...sewajar nye aku nak wish kat cikgu SHU...pengurus tadika aura khalifah kat kajang..seharusnye dorang akan celebrate punye..sonok kan shu bile celebrate ngan bebudak :) lagi2 dah jadi mummy kat taska :) mesti dapat prezen yang bes2..dapat gule2 dua bijik pon akan rase terharu kan kan..:)

ni report card untuk cikgu :



HAPPY TEACHER'S DAY TEACHER/MUMMY SHU :)~SAYANG TEACHER :)

4 comments:

EZAN IDMA said...

bape hb ek. hehe dah lupe dah. mase skolah2 dlu ingt.

Awek Tocang said...

homaigod! bestnye entry..
nnt shu post kat twitter shu :)

thankx a lot dear!

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

selamat hari guru wat sume cikgu2 kat malaysia :))

enyheartsdiamond said...

comel la report card tu.. nak report card utk blogger boleh? :p