Peminat Cik Lya ~ tQ :)

dulu vs sekarang versi henpon :)

helo semua.

tengah2 bosan tengok senario tetibe lya teringat time dulu2 kala.

mase dulu ngah hangat student2 pakai henpon.

lya ingat lagi lya baru mule pakai henpon sejak abes spm.

dpt je result abah bagi henpon.kengkonon henpon mahal la.tapi time tu henpon semua mhl2 ok.

mang bangga dpt henpon time tu.mang jakun time tu bile ade member yang bwk henpon time amek spm.

henpon 1st yang lya pakai dulu bese la henpon pemes time tu.





NOKIA 3315 (lebih kurang la kan??) : google pix



uih..ingat lagi.mcm2 housing lya p cari kat pasa malam.





yang corak2.yang garfield la.girlish la. : google pix

tengok magazine memane kan banyak choice leh beli wallpaper,ringtone.

time tu takde mp3 mp4 ni.time tu ngah hot cari monofonik.hahah.

sanggop abeskan beringgit2 nak beli lagu tuu..nak tergelak pon hado.

bile terkenang2 gelak sorang2 :) yelah.time2 old skool.

skang ni bukan stakat mp3.mcm2 hado.kadang2 lya tak terikot jenis2 henpon ni.

paling top pon rasenye bb ngan iphone kot.

mcm2 function canggih manggih ni.

bese la zaman it kan :)

ade lagi yang canggih??

ngeeee..sori.kurang information.skang ni dah maju la sket.

pakai henpon sony :)

tapi kadang2 bile pikir kalau tade yang old skool tade la idop yang skang ni kan

hargai henpon tu kalau anda masih ade lagi :)

bai~

10 comments:

cik diba said...

tp nokia ini la yg pling tahan klau jatuh byk2 kali pon...kan3...luv it

Syat0za said...

apa barang enset..hahah xD

zai x layan enset dah.. malas :( layan camera dslr ngan gadjet computer :)

shark said...

lama sungguh x pakai fon tue..
tringat lak zaman sekolah..
time tu mmg mcm2 fesyen housing ada..
jd trend plak tukar tiap2 minggu

AQ D@X K3CH!X !!! said...

1st :p
btul aper yg kak ckp. . .
kalo xder yg dlu. . .x idup la yg skarang nie. . .
hargai lah aper yg kite ader biarpon henpon tu dh berpuluh2 taun. . .
wat antik lagi bagus. . .haha :D

cik lya said...

@cik diba : nbtoi.baling anjing pon.anjing yang mati hihihi

cik lya said...

@zai : ceh.kamu orang kayo.leh ar hi=uhuhuh

cik lya said...

@shark : hah.rindu gler kat henpon tu :(

cik lya said...

@dax kechik : btoi tu dik.barang antik kan cunnn

hiro said...

keh keh...nset ni kukuh.

Awek Tocang said...

rindu nak tekan-tekan nset tu :)