Peminat Cik Lya ~ tQ :)

orang nak bercinta.aku pon nak gak hahahah

hye u ol.

my sweet cutie mutie silent reader's.

hope semua ok.

lya masih lagi dlm mood cuti ok.

esok baru start keje balik.hadoiii

tibe la nak jangkit penyakit malas tu.

hahahah

ari ni hati lya mcm berbunga2.

bunga2 cinta kate misha omar.

nak gatal sket boleh ke???

korang sendiri sedia umum la kan

kalau kapel2 ni kompom nak kene ade nick name yang manje2.gedik2.kan

banyak tau kalau nak buat list pasal nick manje2 ni

contoh la kan :

~ abg...ayg (memang kebiasaan lya dengar )

~ papa...mama (dulu pernah ex lya save name kat pon die **mamalia..grrr)

~ b....bb (shotfom ape tu ek???)

~ d..ney (bestie lya gune dulu sampai dorang dah kawen)

~ awak....saya (paling sempoi n sopan )

mcm2 la lagi yang leh dikaitkan ngan cinta ni

nak2 skang ni valentine's nak dekat kan

mule la sang puteri merengek nak itu ini dr sang putera nye..

lya plak??

orang semua bercintan cintun opkos la lya pon nak gak

tapi cinta lya sempoi.

cinta antara sidia ngan aku.

ewah ewah.over ke hape??

tapi korang mesti tertanya nape lya tak pernah share kisah cinta lya ngan die..

KAN??hah??tak ke??malu arh..hhahah

panjang cerita nye.

tunggu tahun 2020 je lah lya cerita k.

tata~hepi workaholic **gler!

11 comments:

Rara Farah said...

aiyoo..lya dh keje...haha..rara tatau pun lya dah keje..

mamalia??agak cumel nama tuh..keh3...
b dan bb tu short term for hubby anda baby la..hehe

hamzah ian said...

cinta cintun

Nesa Wazir said...

nesa bahasekan diri dgn nama nesa jep..huhu..n pggil si dia 'abg'..sgt biase n selesa:D

bantalbucuk said...

wah..lama lagi tu nak tunggu 2020..hehe :D

✿ CikCimi said...

mamalia?? =.=" mama + lia.
hihi.

cik lya said...

@rara : umor dah 25 la..opkos dah keje =.= ..mamalia sweet ke??huhuhu..oohoo..baru lya tau ngee~

cik lya said...

@mejah : cinta ekau bagaimanakah??

cik lya said...

@nesa : sweet la..heee..mcm lya ~ayg ngan abg..hihih

cik lya said...

@ecar : sanggopkah anda ngeh ngeh

cik lya said...

@ecar : sanggopkah anda ngeh ngeh

cik lya said...

@cimi : perli le tu huhu