Peminat Cik Lya ~ tQ :)

jom same2 tolong lya...

hye reader's

kali ni lya tanak bercerita.

or nak mengutuk ke hape

tapi lya nak share2 ngan korang

cane?bagaimana?

lya tengok cermin.

pegang perot!

mak aih.buncit lol T___T

cane nak kempiskan balik?

nak pakai baju nampk tak lawa.

nampak perot buncit

mencik laaa!!!!

korang2 semua yang tau cane care die.

meh la share2 ngan lya.

tips cane nak leper kan balik perot ni kepada keadaan asal

or kate laen.lya nak kurus

cane ek.

pls help me

T_____T

6 comments:

bantalbucuk said...

yang saya selalu dengar orang cakap minumm air perahan limau nipis n teh tanpa gula..xtau la berkesan ke tak..cik lya try la tengok berkesan ke x..:D

Heidi Shafiq said...

jgn minum ais.. minum air suam byk2.. :)

Aina Nadhirah said...

hmm.. kak lya dah comel dah ! cute sgt... tak tipu taw ! :D

cik lya said...

@bantalbucuk : ouh.okeh2 lya try :) tengs yaw

cik lya said...

@heidi : ouh.minum air suam?okeh tengs yaw :)

cik lya said...

@aina : mebi muke..tapi badan..terlebih comel waaa T__T