Peminat Cik Lya ~ tQ :)

CONTEST PIC HITAM PUTIH PALING COOL..



hye reader's

mang teruja lya kan kalau nak join kontes.


pic itam putih yang paling cool lah yang lya ade.

rase2 nye erm~

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

yang ini ok kot ngee~



lya ngn member kat telok batik time ni :)

kene buat slogan :

KALAU LYA MENANG RM100 LYA NAK (DRESS YANG CUTE2 DGN WEDGES YANG CANTIK2)

psstt dpt ke 2 brg tu ngan harge juz rm100 je??

dapat laa..kene pandai cari ngee~

nak tag 5 blogger kesayangan :


yang lain nak join leh klik kat banner k.

gud luck semua~


7 comments:

Rara Farah said...

lya nmpak matang la dlm pic tuh..huhuhu...

sile amek tag kontest gmbr cumel...hehehe

http://hatifarah.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-paling-comel.html

Nesa Wazir said...

tq cik lya.nt nesa cek stok2 gambar nesa..hehe

siti fatimah said...

bestnya pergi telok batik.. hee

btw, tengs sebab join ya :)

bantalbucuk said...

gud luck cik lya..! :D

cik lya said...

@rara : ok tengs yaw :)

cik lya said...

@nesa : hihi.ok dear :)

apisv2 said...

yg ujung sekali belah kanan tu sape ea?nk knl..hehe;)