Peminat Cik Lya ~ tQ :)

" CONTEST FESYEN UNTUK SEMUA "

hyep.

kali ni nak join kontes fesyen.

saje nak eratkan hubungan blogger2 n nak meriahkan majlis hihi

klik banner ni kalau nak join skali :)





ok lya dah suntuk mase dah ni.

entry laju2.

syarat nak sertai senang je :

- buat entry kontes dengan tajuk " contest fesyen untuk semua " n letak banner kat sidebar

- follow blog esya ngan blog shida sbb dorang la penganjor :)

- kene tag 5 orang : shara , pika , aina , nesa , shada

- kene snap pix sendiri ala2 model.tak kesah separuh bdn pon ok.boleh edit pix tu :).dress pon bebas asalkan tak menjolok mata :)

- then bile dah siap send url kat entry komen n emel :)

lya nak join pix ni BEST PICTURE :)

hihi.rase leh menang ke?mane nak tau naseb kan kan kan.

ni pix yang lya pertaruhkan.




mang syarat BEST PICTURE nak yang dress cun cun.tapi lya dress dah la tah pape.posing TEROK!!

dah tu tak cunnnn la plak..hihi..tak pe lah.tak salah mencuba kan kan.

tq shida ngan esya sbb anjor kontes ni :)

7 comments:

shida saje said...

tahniah anda berjaya menyertai contest ini
dalam 3 jam dari sekarang shida atau esya akan update status contest.
semoga berjaya!

NUR AIN AZMAN said...

Nice

GOOD LUCK dear

aen pun join gak

wish me luck

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

cik lya said...

@shida : tengs shida :)

FarhanaFabulous said...

gudluck sis..bule mng punye la...

misz FaTiN said...

betul 2,, x salah mencuba dear.. ^_^

gudluck kamu.. =)

cik lya said...

@ana : tengs dear :)

cik lya said...

@fatin : ye ye btol btol btol..tengs yaw :)