Peminat Cik Lya ~ tQ :)

takde title ok!

hye reader's.

alhamdulillah.

1st thing yang lya nak cakap lya appreciate sangat sape2 yang polo blog hingusan lya ni.

tapi tu la.

orang slalu cakap.

manusia ni tak pernah bersyukur.

even lya dah dpt polower yang rapat ngan lya skang ni.

yang comel mcm shara.

yang noty2 mcm pika

yang cunn mcm aina.

n yang slalu sokong blog lya dr jauh mcm abg suara :)

tak lupe gak kat gepren tercinta die cik salmi.

lya tak puas hati lagi.

lya nak ramai lagi yang dtg jengah blog picisan lya ni.

CANE EK??

CANE NAK BAGI ORANG SUKE KAT BLOG KITE??

T____T

mood : so sad :(

2 comments:

✿ CikCimi said...

er er. kite datang blog lya nih. ;)

cik lya said...

@cikcimi : tengs dear :)