Peminat Cik Lya ~ tQ :)

lya dapat award comel dari CIK BULAT :)



hye..

korang jeles tak lya dapat award comel ni??

hope sangat korang jeles..hahaha

award ni datang nye dari CIK BULAT

lya sangat bangga ok.

die cakap award ni khas untuk :

~blog yang cantik menarik tertarik kau memang da boom ~ tuan blog pon cantek haha

~entry yang menarik untuk dibace ~nice wat :)

~layout yang kemas (tak serabot) ~semestinye hihi

~tak gune ayat2 comel,ngengada hihi ~itu lya :)

~blog tak berat ~tak cukup mkn kot blog lya ni hihih

~mesra alam..peramah ~ lya kan mang sweet hahaha,tade keen mengena!

haa..korang ade ke???

tengs CIK BULAT sbb bagi award comel ni

sangat cantik!

bai~

6 comments:

AiDa AzRyN said...

Whoa! syabas! BD

CikBulat said...

hohoh... your welcome.. :)

░♥si lampu neon♥░ said...

cute award ; )


ps .. kalau leh tulisan font kasi besar sikit leh ke admin blog =) kecik sgt ler..

cik lya said...

@aida : tengs aida :)

cik lya said...

@cikbulat : hihih comel :)

cik lya said...

@neon : mang nak upgrade lagi blog ni :)