Peminat Cik Lya ~ tQ :)

.pompuan dan jeritan

salam satu malaysia..

*wink wink wink*

bagos sgt!

lya tak leh nak tdo..tadi rase mcm letih sgt.

tapi bile dah ngadap lapy.layan fb.layan blog.BW sane sini.

teros mate ni segar bangat! **uwaaa...rinduuu

oke.tapi masalah skng bukan tu yang lya nak share ngan korang kat sini.

tadi kat tempat keje.dah kompom la skang ni ramai staff gugurl..

so..otometik bile ade barang jatuh.hampir2 jatoh.buat2 jatoh.or wateva la yang berkaitan.

mesti dorang kene menjerit dulu.

kenape ek..!

padahal bende tu tade lah over sgt.tak tentu jadi lagi.

tapi jeritan batin tu yang over sgt.hahahahah

mang kompom la pompuan ni terkenal ngan jeritan die.hahah

tapi bile pikir2 ape gune nak jerit2?bukan leh selamatkan keadaan.lagi buat orang gelabah ade la.cet.podacit!

nak jerit tu kalau pelan takpe.ni tak.kuat tidak!ahha

haish..mcm2..k lah nak tdo!esok nak keje!

PSSSTTT...lya pon tergolong ngan orang yang kuat jerit gak hehe..name pon pompuan!

8 comments:

Nesa Wazir said...

haha.memang.
ari 2 kwn laki nesa ade tye,apsal pmpuan kuat jerit.
er.no komen~huhu

Dye Kronniesar said...

btol3.jerit cam hape jer.tapi buatnyer tade pape.menjeriut jer lebih.ta suker gak.haha.lbey3 kalo dok hostel.malam3 tue ade r.sorang jerit sane, sorang jerit sini.haha.

MsFazlillah said...

hehe same la kite. tak mende jatuh pun erma kuat jerit gak. huhu~

cik lya said...

@nesa : hahah..tu la tak tau nak jawab e bile orang tanye gitu..mang dah lumrah :)

cik lya said...

@dye : klu kat asrama le umah sewa mang lagi meriah hahah

cik lya said...

@erma : mang dah jadi trend dr dulu lagi :) hikhik

Zulfahmi Abidin said...

bile aje pompuan tak jerit.??semua jerit kot.hehehehe.if you know wt i mean..

Terkini: 1. Lanun Harapan 2. Aku Doktor Cinta 3. Bangga

syafiqah ezam shah said...

kesian akak takleh tido.hehe