Peminat Cik Lya ~ tQ :)

.budak comel tag lya.

eh..heloo..dah tdo ke??

susah plak lya nak tdo mlm ni..

bukan ape tadi dah melantak tdo tak hengat dunia tuuu.

jalan2 kat blog orang.

then nampak plak kat blog si budak comel ni.

walaupon pade mulenye lya tak tau die nak tag lya.

tapi tgk las2 die tag : cik lya.

wahh.gua tau lu sayang gua bai.hik.

oke.lya nak buat la ape yang disuruh tu.

"once you have been tagged, you are supposed a note with 25 random, facts or goal about you. at the end, choose 25 people to be tagged. you have to tagged the person who tagged you. if i tag you, it's because i want to know more about you."


ini adalah fakta mengenai lya :

:: lya ade satu bintik hitam kecik (tahi lalat) kat bawah bibir blah kiri **pemanis orang kate hee

:: paling anti ngan subjek sejarah time skolah dulu

:: sangat suke bidang seni **tapi tade rezeki kearah tuu

:: sangat sukekan bby2..budak2..hope dapat bukak my own kindergarten :)

:: sangat suke masak tapi tak dibenarkan oleh tuan tanah (my mom)

:: suke pendamkan kalau ade ape yang tak kene

:: suke gigit kuku (tak leh nak buang tabiat ni tolooonggg)

:: sangat pemalu bile ade orang puji

:: sangat benci bile orang cakap maen lepas aje.tak pikir pasaan orang laen.

:: cukup benci ngan bau asap rokok!hate it

:: suke sangat travelling.dekat2 pon oke

:: sangat frenli bile dah kenal lame ngan lya :)

:: dah 1tahun rasenye tak jejak panggung..bukan punggung!

:: ade frenster tapi dah jadi kulat kot..(lame tak bukak)

:: dah lame tak balik kampung (jb) waaa...

:: banyak beli barang mekap tapi tak suke pakai (pe kejadah nye ituu)

:: tak boleh kuwa tanpa jam tangan (tdo pon kadang2 pakai)

:: suke amek resit belen bile bawak kuwa duit dlm bank (kot2 makin bertambah hee)

:: suke tenung orang lame2 bile rase orang tu cantek (sbb kite ni tak cantek)


ini plak gol untuk idop lya :

:: nak kete MYVI boleh??

:: nak sangat jadi cekgu

:: nak sangat dapat duit banyak bile ade biz

:: nak jadi seorang isteri yang baik kepada suami yang ikhlas :)

:: nak wedding yang grand.sangat2 grand :)



TQ to aimi sbb tag lya.now aimi kene bace n kene tau more bout lya :)

lya SAYANG aimi :)

now.nak tag :

! ika !

! shara !

! eyka !

! syaza !

! cik tom !

itu je yang termampu lya nak tag.selamat pagi pagi :)

7 comments:

Raybond said...

huhu.. :)
ada persama sket2.. :) tpi bab2 make up 2 takde la ek.. =p

Artis buat hal | Blog Johari Hamzah

cik lya said...

joe : huik..ye ke???ingat tang mekap pon sameee.hehe

Amy Syaquena said...

salam..

Jom join Giveaway ' The Best Entry With Sinar Raudah'

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/11/giveaway-best-entry-with-sinar-raudah.html

Tomato Gurl's Life said...

hehe...adik cik tom pun kecik2 dah ade fesbuk...

Tomato Gurl's Life said...

lya..ciktom dah pernah jwb tag ni..hehe..nati ciktom update je masuk nama lya ek..tenkiu tag..cik tom nak myvi pink limited edition..hihi

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/10/pleasa-jangan-tag-saya-lagi.html

Nadirah Azmi said...

hee :) syg lya jugak ;)
welcomeee ;p

cik lya said...

@aimi : me too :) <3