Peminat Cik Lya ~ tQ :)

.sedekah

hello..

lya rase mcm nak bagi somethin la..

dah buat amal..

follower lya dah jadi mcm makin ramai..

tanak bagitau bape.shhh...hee

nway rase mcm nak bagi somethin kat follower yang ke -100..

mcm lucky kan no tu :) so sweet..

tapi follower yang ke 100 tu bukan sekadar jadi follower aje..

tapi mesti rajin komen n follow lya tiap mase..

coz die akan ditanya mcm2 soklan dr lya sendiri..bout dis blog heee..

p/s nak maklumkan ni bukan contest ok..

ni sesaje je..nak meriahkan lagi suasana blog lya..hee..

ape yang lya nak bagi nati??RAHSIA...hee

mcm bagos sangat je..hahaha

so..jadilah pengikut yang ke 100 untuk memenangi suzuki swift

oke..anda ditipu..(hadiah kecik je..)

gud luck (^__^)

2 comments:

j0j0_bdiN@ said...

dah lebih seratus~
tahniah!

PinQib said...

wahh.. sy yang ke seratus?? heheh.. x perasan pulak.. hehe. niwey. tengs yer ^^