Peminat Cik Lya ~ tQ :)

pertandingan header tercantik


hye..

terase syok plak bile dah koin contest ni..

bukan ape..

lya jenis yang suke mencube..
**ayat tak boleh blah haha

oke..

kali ni di taja : CIK ALIENELLIZ

walaupon header lya ni tak seberapa tapi nak gak cube
**tak kire tak kire

credit to : my sis sebab buatkan header yang comel ni :)

DUE DATE : 6/11/2010 { rase tak terlambat lagi ka }

kalau korang minat nak join leh klik

www[dot]elienelliz[dot]blogspot[dot]com

now..lya nak tag 3 orang yang lya rase header die sangat comel :

{ shara }

{ emieysandra }

{ cik bulat }

4 comments:

alienelliz said...

ok..hehe thanks join..email dh dpt..=)

Nesa Wazir said...

gud luck cik lya:D

cik lya said...

alienelliz :
- tenkiu dear :)

cik lya said...

nesa :
- tenkiu nesa...nway..congrates menang contest cik gayah :)