Peminat Cik Lya ~ tQ :)

sangat touching....




hello readers..

bangon tdo tadi tros amek lapy..buat entry ni...

tengok2 jam pukul 12.15pm...

jangan ade sikap terperanjat ok..hehehe..

mang tu time tetap bangon tdo untuk weekend..^_~

semalam....lya sangat touching ok..

hal ini berkaitan ngan 1 benda tapi banyak cerita..

lya sangat touching bile....

## berhadapan dengan orang yang tak kenal kite ni sape dlm idop die

## berhadapan dengan orang yang mula bongkak dengan idop realiti die

## berhadapan dengan orang yang takde rase tanggongjawab

## berhadapan dengan orang yang tade kenal erti hormat dengan kite

#berhadapan dengan orang tak sedar ape yang die cakap tu btol ke tak??

## berhadapan dengan orang yang mule tidak memandang kite bile die nye ber harta walaupon sikit..**lupe diri time susah dimane die ngadu nasib

sebenarnye banyak yang lya nak list nape lya touching sgt..

memang sangat touching!!

ari2 sedey bile kenangkan hal ni..

nape die leh jadi mcm ni???nape ade orang mcm ni??

sebab lya tak pernah sikit pon "lidah pedas" kat die..

masih hormat die walaupon die still young than me..

mayb lya tade ape2 yang menarik..

harta mahupon rupe...

lya tak mintak duit die..cume ade rase hormat biler bercakap..

mungkin da naseb...

tata

T______________________T

1 comment:

SweetSyaza said...

sis tamoh sedeyh2 keyhhh,boo-chakkk!!! ;p