Peminat Cik Lya ~ tQ :)

malu tak terkata..(EGBB)





hello readers..;

lya nak join kontes si jejaka taman bunge mane tah hehe..

entry ni bagi lya tade la ramai sangat yang komen pon..tapi paling syok kot..hehe..

ikuti ye..mulakan dengan bismillah..
.
.
.
.
.

ari ni lya sangat sedih T___T
gambar hiasan kat atas tu pon tau betapa besar ke MALU an lya tau

bukan pasal keje mahupon hal peribadi ok


hal ni jadi kat tempat keje gak la..


time nak balik..semua berebut2 nak balik cepat.. phm2 je le..ujan..lebat sngt tau..

mane yang naek moto kompom kelam kabot.. mane nak punch card lagi..

nak pakai sandal lagi..aduhai..cukup leceh!


time lya punch card >>


kak ija : mila mane mila??

lya : kat dlm lagi kot..tah tak tau


lya tros meluru kuwa dr situ dengan berkaki ayam...


baru selangkah je kaki jejak ke luar..

GEDEBUKKK!! **buah nangke ke cempedak yang jatuh??

lya jatuh..terduduk ok! semua orang gelak T______T

sangat maluuuu...


rase malu tu smpai rase mcm tak nak p keje esok T___T

ade orang cakap ;

"awak nampak kiut biler jatuh tadi"


????


ok..lya tipu anda...


esok mesti dorang sambong gelak lagi uwaaaa...

:(
nak nangis jap
.
.
.
.
tu la kisah nye...hehe...mesti ade yang nak gelak..gelak la gelak..hehe

nak invite korang..jom la join EGBB..klik kat SINI..

hadiah superb..hope la menang..

EN HIRO..pilih lah daku sebagai pemenang mu..kui kui..

boleh tag 3 orang je..**3 je??alahai..

KILA

TEHA

TEMBUME


ok tata ^__-




12 comments:

.s.o.f.i.a. said...

good luck dear!!! awal join...... bagus, semangat tu penting!!!!

hiro said...

menarik lagi best..heee

cik lya said...

@sofia;
>TQ dear hehe

cik lya said...

@hiro;
>so ape tunggu lagi...undi la saye..hee

Siti said...

menarik! semoga berjaya k? ;)

Miza Yusof said...

good luck :)

Tomato Gurl's Life said...

menarik!lya mmg nmpk cute ;)
good luck!

Cik tom (28)

.s.o.f.i.a. said...

jom mengundi!!!!

sAya ciTAh kAMu sApE.. said...

hope awak menang supaya keMALUan tu tak sia2.kihkihkih

Kaio said...

nice.. !

jemput baca blog saya jugak. :)


MARI MENGUNDI.

http://kaio89kl.blogspot.com/2010/10/design-concept-yang-mengujakan-dari.html

Kaio said...

jemput baca blog saya jugak. :)


MARI MENGUNDI.

http://kaio89kl.blogspot.com/2010/10/design-concept-yang-mengujakan-dari.html

nadzirah aqilah said...

hehehe.. nice story... gud luck dear...

rajin2 baca saya punye yea.. - nadzirah aqilah..