Peminat Cik Lya ~ tQ :)

KENAPA MALU NAK KESEKOLAH LAMA??


hai readers!!

entry kali ni lya nak detailkan nape certain2 org malu nak dtg balik kat skola lame dorang;

**MALU bila org bezakan diri kite dulu n skang
("eh,die dah gemok la!!")
("eh,dulu tak lah kurus melidi cani!!")

**MALU bile orang bezakan kerjaya kite ngan member seangkatan
(keje ape??kilang??oo,patot la tade kete")
(keje kantin skola??patotlah semangat je!makan pree")

**MALU bile org tgk personaliti kiter yang xder perubahan
("la ko ni,same je,tak maju langsong!")
memang sakit hati!

sebab tuh biler nak amek result SPM pon suh orang lain yang amik kan..

hahahahha..

TATA:)

3 comments:

nur-win. said...

malu sebenarnya bile ramai orang pggil dan borak2.

tetiba rasa diri ini sangat famous.
jadik perhatian seketika

Lulu caldina said...

dpat award..er..bila nak ambil?

http://lulu-pages.blogspot.com/2010/08/wee-witttttyahuuuuuu.html

zida said...

rasa segan la. sebab tetiba je datang sekolah.. haha tapi salu zida kalau datang sekolah, jadi femes kejap, sebab semua nak tegur. waakakakakaa